16 تیر 1399

موسسه داوری

دسته بندی : کیفری | جعل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده از یه فروشنده ملکی رو خریدم کارمان به اختلاف کشید و بنده از طریق موسسه داوری که توافق هر دومون بود شکایت کردم موسسه داوری گویا تو یکی از صورتجلسات حضور تغیرراتی رو انجام داده بود که فروشنده رفته از موسسه و بنده شکایت به جعل کرده سوال بنده اینه موسسه هر کاری هم کرده باشد چرا فروشنده از من هم شکایت کرده ایا بر فرض جعل موسسه بنده چه گناهی کردم چگونه باید از خودم دفاع کنم با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم صرف شکایت از شما دلیل محکومیت نیست مرجع قضایی با بررسی پرونده داوری و ارجاع به کارشناسی اظهار نظر میکنه اما اگر اثبات شود شما از جعلی که ثابت شده استفاده نمودید نسبت به اتهام استفاده از سند مجعول محکوم خواهید شد