08 مرداد 1401

سوال در خصوص جرم جعل

دسته بندی : کیفری | جعل
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در صورت محکومیت در مدت حبس و تا رفع سوسابقه ( سو سابقه موثر ) لیسان حق اشتغال به مشاغل دولتی را ندارد..الان قاضی با مرخصیش موافقت کرده و باوجود اینکه محکومیت قطعی۷ساله داره،داره میره سر کارش،،،ایا این مصداق جرم نیست؟میتوانم از طریق سامانه ثنا شکایت سیستمی بکنم در این مورد؟اگه اره راهنمایی کامل بفرمایید،شهرستان محل زندگیم هم میتونم شکایت کنم،یه خلاصه راهنمایی کامل بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید اولا به دادستان مراجعه کنبد و مراتب را به ایشان یا معاونین گزارش دهید که ایشان علیرغم‌محکومیت به حبس در حال اشغال به شغل رسمی است ثانیا گزارشی به هیات تخلفات اداری ارسال نمایید و تقاضا احراز تخلف ایشان در خصوص انجام جرم جعل را بنمایید همچنین حمایت اداره مربوطه را در جریان بگذارید