08 مرداد 1401

انتشار تصاویر خصوصی افراد و شکایت در اینخصوص

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یک اشتباهی کردم لطفا کمکم کنین من با دختری رل بودم بعد اون همزمان با من با پسری بود و من وقتی خیانتش رو متوجه شدم عکساش رو پخش کردم بعد اون میخواد شکایتم کنه اون عکسای کاملا لخت از خودش برام فرستاده بود و می‌گفت من مال توام و بهمم نگفته بود همزمان با یکی دیگه اس چطور از این مهلکه نجات پیدا کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ دفاع در خصوص عناوین و افعال مجرمانه زمانی موثر خواهد بود ک منطقی و قابل توجیه باشد هر اقدامی از جانب ایشان هنگامی ک در رابطه زوجیت با شما نبوده اند و حتی در زمان زوجیت این حق را برای شما ایجاد نمیکند ک اقدام ب هتک حیثیت ایشان با انتشار تصاویر خصوصی مرتبط با ایشان نمایید،این عمل نه از لحاظ قانونی نه شرعی و نه اخلاقی ب هیچ وجه قابل توجیه نیست و موجد مطلق حق شکایی برای ذی سمت هست مع الوصف میتوانید با ارائه لایحه دفاعیه مستدل و دیگر موارد در خصوص اتهام مربوطه در صورت شکایت از خود دفاع نمایید ک البته دور از ذهن هست مورد پذیرش جهت برائت از اتهام قرار گیرد هرچند قطعا فقدان سابقه کیفری و ندامت از جرم و مواردی از این قبیل در کیفیت مجازات موثر خواهد بود موید باشید