09 مرداد 1401

در خصوص ثبت و افراز املاک اراضی

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به تشخیص ملی شدن اراضی موضوع تبصره 1 ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ووقت بخیر ،ببخشید من وپدرم در سال ۹۴ زمینی به متراژ ۵۰۰ متر خریداری کردیم با شراکت ،من راه دور بودم نتونستم بیام پدرم کار بنیاد وهمه رو انجام داد وگفت ۲۵۰ متر من به تو فروشنامه میدم ودر بنیاد مسکن مطرح نکرد که زمین شریکی ومیخوایم جداش کنیم وبرای زمین پروانه هم گرفت الان همه چی به نام ایشون ،وبه من فروشنامه ۲۵۰متر دادن من الان برای تفکیک این زمین باید چیکار کنم ،این زمین روستایی در طرح هادی وقولنامه ای هستش،ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در خصوص سوال به استحضار میرساند که در خصوص اینکه میزان سهم مشاعی را جدا سازی کنین باید تشریف ببرین اداره ثبت و تقاضای افراز کنین و در صورت قابل افراز بودن دستور به افراز صادر میگردد با تشکر