09 مرداد 1401

توهین و فحاشی از طرف مادر دختر به خواستکار

دسته بندی : کیفری | توهین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و درود جناب بنده چند مدت پیش با دختر خانمی آشنا شدم که تقریبا با هم فامیل هستیم ما چند پیش رفتیم خواستگاری و به خاطر سن کوچک بودن دختر قبول نمیکردن که با قرص خوردن و اینچیزا مجبور کرده بود راضی کنه خانواده شو که تو خواستگاری به خاطر مهریه مشکل افتاد و وصلت صورت نگرفت چند بار با هم تصمیم گرفتیم فرار کنیم ولی من به خاطر این که بعد ها مشکل نشه صرف نظر کردم و گفتم باید با مامانت تو حرف بزن راضی باشه منم خانواده ام رو در این حین مامان دختره پیام ها رو دیده و هر چی بی احترامی به بنده پیام فرستاده و گفته میام آبروت رو سر کار میبرم و تو هین من تصمیم گرفتم و شکایت کردم از دختر و مادر که هر پیامی رو دخترت فرستاده و من فقط گفتم اول مادرت راضی باشه از این جا یه مشکلی بنده رو اسیر کرده که قاضی و مسئول پرونده به خاطر اختلاف سنی به بندع گیر نده که سن دختر 17.خورده ای و من 26خورده از شما تقاضا راهنمایی و درست راه نشون دادن رو میخواستم اگر مادره شکایت نمی‌کردم اون فکر می کنه که من مقصر هستم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر مدارکی دال برتوهین دارید نگران نباشید قاضی به سن شما و دختر کاری ندارد و در چنین سنی و تفاوت سنی ازدواج زیاد انجام گرفته مشکلی نیستد در ضمن قاضی یا بازپرس یا دادیار فقط به پرونده و عنوان شکایت رسیدگی خواهد نمود شما حقیقت را بیان نمایید اگر مدارک تکمیل باشد رای بنفع شما صادر خواهد شد