09 مرداد 1401

حضور در دادگاه،ارسال لوایح و مجازات جرائم

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و احترام. در محدوده شهر دو نفر بهمون حمله کردن و بهمون فحش ناموسی میدادند حرامزاده خطاب میکردن با چوب چماق بر سرمون زدن که باعث آسیب شد تهدید به قتل کردند تظاهر به شرب خمر کردند
و یکی از اون دو نفر با چاقو و قمه کشی باعث ایجاد رعب و وحشت می کرد و پس از شکایت و احضار اون ها و من به دادگاه و پاسخ سوالات بازپرس و اظهارات خودمون رو نوشتیم و بنده سه شاهد عینی به دادگاه بردم با نامه پزشک قانونی مبنی بر ایجاد ضرب و جرح و زدن چماق بر سرمون ..
بعد از چند جلسه بازپرسی و ... حالا برامون ابلاغیه اومده که این دو نفر تقاضای تعیین مجازات نامبردگان می‌شود توسط دادستان ..
و برای من هم توی متن ابلاغیه اومده که با توجه به شیوع ویروس کرونا و پیشگیری از آن لوایح و دفاعیات خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی حداکثر تا دو روز قبل از رسیدگی به این شعبه ارسال کنید .. من منظور این مطلب رو نفهمیدم که منظورش چیه .. خب من که تمام مدارک و گواهی و شاهد ها رو به دادگاه بردم پس این لوایح و دفاعیات چیه دیگه ..
اگه من اینا رو برای دادگاه ارسال نکنم و حضورا برم دادگاه و اینا رو براشون از طریق دفتر خدمات قضایی نفرستم مشکلی پیش میاد ؟

و حکم جرم اینا چیه چی چیزی براشون میزنن ممنون میشم به این دو سوال جواب بدید متشکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص ارسال لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی بدین علت بوده ک از مراجعه حضوری ب شعبه مربوطه جلوگیری شود و ضمن ارائه مستندات ک قبلا تقدیم شده مواردی ک در مراجعه حضوری لازم ب توضیح هست بجهت عدم حضور در لوایح مربوطه قید شده و ب شعبه مربوطه تسلیم شود وظیفه شعبات قضایی در هرحال رسیدگی ب دعوا وفق مستندات ارائه شده از جانب طرفین دعوا هست در خصوص سوال دوم هم مجازات این جرائم متعدد حسب صلاحدید مقام قضایی حبس،شلاق،دیه و جزای نقدی خواهد بود ک نیاز ب بررسی جزییات دارد موید باشید