10 مرداد 1401

تنظیم لایحه تجدیدنظر خواهی

دسته بندی : کیفری | توهین
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام این رای محکومیت من هستش
درخصوص اتهام خانم فاطمه عباسي محمره نژاد فرزند محمدرضا آزاد با قرار التزام به حضور با تعيين وجه التزام دائر
بر افتراء و توهين موضوع شکايت شاکی خانم آزاده افراسيابی فرزندعزيزهللا،پرونده درمسيرتحقيقات قرارگرفت لذا دادگاه
با مالحظه محتويات پرونده-شکايت شاکی- اظهارات شهود- صورتجلسه تحقيقات محلی- دفاعيات غير موجه متهم و ساير
قرائن وامارات موجود در پرونده بزهکاری نامبرده محرز فرض و مستند به مواد 608 و697 قانون مجازات اسالمی
مصوب 1375 و اصالحی99 و ماده 134 قانون مجازات اسالمی مصوب 1392حکم محکوميت متهم به پرداخت دو فقره
جزای نقدی به مبلغ پانزده ميليون وصد هزار تومان درحق صندوق دولت صادر واعالم می گردد. بديهی است فقط يک
مجازات قابل اجراست .رای صادره حضوری و ظرف 20 روز پس از ابالغ قابل تجديدنظر درمحاکم محترم تجديدنظر
استان تهران می باشد
شاکی گفته که مراجعه کردم درب منزلش توهین و فحاشی کردم در صورتی که تاریخ دقیقی وجود نداره و فقط شاهد دروغین برده برای لایحه تجدید نظر چه دفاعی میتونم داشته باشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید به نقاط کذب و خلاف واقع اشاره کنید جهت تنظیم لایحه مبتوانبد از طریق قسمت درخواست حقوقی ، درخواست خود راثبت نمایید .