10 مرداد 1401

استرداد مال مسروقه در صورت عدم تمکن مالی سارق

دسته بندی : کیفری | سرقت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید کارمندی از شرکت دزدی کرده باشد اگر کارفرما بخواد شکایت کنه مراحلش به چه سورت میشه؟ کارفرما و دادگاه با کارمند چه کاری انجام میدن؟
اگرکارمند وضع خوبی نداشت دادگاه برای پس گرفتن مبلغ چه کاری باهاش انجام میده؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام مجدد؛ در خصوص جرم سرقت همانطور ک پیشتر عرض شد شکایت صورت گرفته و وفق مستندات سارق محکوم خواهد شد.اما در خصوص مال مسروقه اگر موجود باشد مثلا وسیله ای سرقت شود عین ان میبایست مسترد شود لیکن اگر مبلغی(وجه نقد)ب سرقت رفته باشد و سارق بدلیل وضع بد مالی نتواند انرا مسترد کند(پس بدهد)در اینصورت میتواند دعوای اعسار از پرداخت انرا در شعبه صادر کننده رای مطرح سازد و حسب صلاحدید دادگاه با پذیرش اعسار مبلغ تقسیط میشود(قسط بندی) موید باشید