10 مرداد 1401

مفقودی چک سفید امضاء و شخصی ادعای وجه کرده است

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

یک فقره چک سفید امضا فکر کنم بوده را گم کرده بودم رفتم حل اختلاف چک رو مسدود کردم بعد از۲سال یک نفر پیدا شده میگه چک دسته منه تاریخ میزنم اگه پرداخت نکنید میرم شکایت میکنم و میگه مبلغ زدم ۱۵۰میلیون باید بدید .الان باید چیکار کنم؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر بتوانید اثبات نمایید مفقود گردیده است ویا شاهدی به دادگاه ارائه دهید که مثلا به فلانی باید بعلت خرید یا ... متن را نوشته و بعلت طلب پرداخت کنم قبل پرداخت مفقود گردید پرداخت چک منتفی خواهد بود