11 مرداد 1401

ادامه سوال کاربر از کارشناسان سایت در پورد چک و تهدید

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ممنونم از لطفتون حتما مزاحم میشم فردا.میخواستم بدونم من که الان اصل مبلغ بدهیم رو اماده کردم به طرف بدم ولی طرف مبالغ بالایی که بابتش به زور چک و دست نوشته گرفته رو میخواد البته هیچکدوم از اون چک ها ثبت نشده نه از طرف من نه از طرف این شخص.فقط چک اول که اصل بدهیم بود ثبت شده.و ایشون برای هیچ کدوم از رسید هایی که از من گرفته شاهدی نداره که امضا کرده باشه،میتونم با گرفتن وکیل و باز کردن پرونده اخاذی اصل پول طرفو بدم و مدارکمو بگیرم ازش؟البته 50میلیون تومان هم ضرر و زیان دادم بابت دیرکرد.و برای ایجاد مزاحمت و ابرو ریزی شاهد هم دارم.حتی ایشون زدو خورد هم کردن در مکان عمومی و محل کار نزدیکانم و برای چند نفر از نزدیکان که ربطی به قضیه ندارن ایجاد مزاحمت کردن درمحل کارشون دعوا کردن و تهدید کردن خود خوانواده منو به ضرر جانی و مالی

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم با توجه به اینکه قسمت اول سوال شما مشخص نبوده است اگر به اکراه چکی و یا نوشته ای به شخصی داده باشید اگر بتوانید اثبات نمایید بدهی های فرعی منتفی خواهد شد