11 مرداد 1401

سوار در خصوص پیگیری افترا

دسته بندی : کیفری | افترا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام .دستور قضایی برای شکواییه صادر و ابلاغ شد .حال چند نکته مبهم و سوال وجود دارد .خدمت جناب خالد عرض نمایم شکوایبه افترا به موجب لایحه تقدیمی و رسمی بدون دلیل چه ربطی به شاهد دارد که قید شده آیا صوری و برگه چاپی است .و اینکه آیا متشکی‌ عنهم ابلاغ شده تا کنون تا من کارهای تکمیلی شکایت را بدون فرار و یا اقدام متهم ها برای منحرف و پاکسازی جرم و هر کاری که بیگناه جلوه دهند را انجام دهم به ترتیب تا دیگر عذری برایشان نماند.و اینکه میتونم درخواست ورود قاضی تحکیم کنم و اطاله دادرسی رو مانع بشوم چون مهلت سی روزه از کلانتری واقعا توجیه پذیر نیست و از طرفی تایین کننده پرونده دیگر و موجب شکست آنها می‌شود .هرچند در شکواییه‌ تقدیمی خواستار پرینت ورود و خروج تلفن خودم را نموده ام تا مشخص شود با چه کسانی و اشخاصی که همه شخصیت اجتماعی بالایی دارند و افترا را مضحک جلوه میدهد . سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید به ادله ای که دارین استناد نمایید به طور مثال استناد یا کپی اوراق پرونده که به موجب آن به شما افترا وارد شده است. قید شاهد بدین صورت است که شما میتوانید شهود نیز ارائه بنمایید و عدم آن خلل جدی در این کیس ایجاد نمی‌کند. خیر قاضی تحکیم در موارد کیفری قابل استفاده نیست .امکان مرینت از مکالمات شما که ببینن با افراد با شخصیتی مراوده دارین نیز ربطی به دعوی افترا علیه شما ندارد.