11 مرداد 1401

مالکیت در اثبات تصرف عدوانی کیفری

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
ابراهیم جلالی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از آقایی یک باب منزل قولنامه ای خریدم و 2واحد هم اجاره کردم که مال مشاع هستند و بین این آقا ومادرش مشترک است مادر این آقا نوشته دست نویس قدیمی دارد که 180 متراز 350متر مال وی است و از بنده بعنوان تصرف عدوانی شکایت کرده شورای حل اختلاف به بنده گفت باید بلند شی گفتم پولم چه می‌شود گفت بروازفروشنده شکایت کن پولت رابگیر الان تکلیف بنده چیست دادگاه چه حکمی صادر می‌کند آیا حق شفعه مطرح می‌شود یاخیر مضاف براینکه این آقا قبلاهم دراین زمین خریدوفروش و اجاره انجام داده وتا بحال مادرش اعتراضی نکرده اما درمورد معامله بامن رفته شکایت کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

احتمالا از طرف دادسرا جهت صلح و سازش به شورا پرونده ارجاع شده است.در اثبات تصرف عدوانی کیفری اثبات مالکیت شاکی لازم می باشد و چنانچه در مالکیت اختلاف باشد رسیدگی به این موضوع در صلاحیت دادگاه حقوقی می باشد