19 تیر 1399

طلاق دوران عقد

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
بنده در دوران عقد بسر ميبرم و بنا به دلايلي با خانواده همسرم تو اختلاف هستيم زنگ زياد ميزنن تعقيبم ميكنن تهمت ميزنن قصد ازار و اذيت دارن ايا راه شكايتي هست كه انجام بدم ؟بايد مدرك جمع كنم ؟
دليل ازار واذيتشون هم اينه كه من پارسال قصد داشتم مراسم عروسي بگيرم خانه هم رهن كردم ولي از طرف اونا كنسل شد من هم نزديك ٧ماه هست دارم اجاره ميدم خونه رو ،البته وسايلي تو منزل برده نشده حالا الان اومدن ميگن تكليف مارو مشخص كنيد وسايل دخترم اماده هستش پسره شما مشكل داره مثلن ميگن جورابش پاره بوده ،بو ميداده،باكسي در ارتباط بوده و ازين حرفا.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در خصوص آزار و اذيت و تهديد در صورت ارايه دليل و مستند ميتوانيد شكايت كنيد (شهادت شهود در اين خصوص،يا تلفن و پيامك و ... اما در خصوص موضوع ديگ چنانچه قصد ادامه زندگي با همسرتون رو داريد ،ميتوانيد اظهارنامه اي مبني بر قصدتون بزاي تشكيل زندگي مشترك به همسر و خانوادشون بفرستيد و در صورت عدم توجه به دليل اينكه شما شرايط زندگي را فراهم نموده ايد ،ميتوانيد درخواست تمكين بدهيد مويد باشيد