24 تیر 1399

وام بانکی

دسته بندی : مالیاتی | پولی وبانکی
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایا وام که از بانک میگیریم سود به اون نمیخوره بعد برای کاری گرفته باشیم ت‌و کارمون شکست خوردیم میشه سودش کم تر یا نداد ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام وامي كه در ابتدا از بانك ميگيريد با بهره مشخص ميباشد كه مورد قبول و پذيرش شما واقع ميشود و شما ملزم به بازپرداخت اصل و سود آن ميباشيد و شكست شما در كار و با حتي عدم استفاده از وام در كار مورد نظر مانع از پرداخت نخواهد بود و مجوزي براي ندادن اصل و سود وام نميباشد سمیعی