24 تیر 1399

وقت نظارت و مختومه شدن پرونده.....

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرص ادب و احترام
ممنون میشم وکلای گرامی به دو سول من مختصر پاسخ بدهند
میخواستم سوال کنم که اگر رسیدگی به پرونده در اجرای احکام مثلا بدلیل بیماری محکوم به تعویق بیفتد و یا وقت نطارت در پرونده تعیین شود حال آیا بعد از این موصوع (تعیین وقت نطارت)و قبل از تشکیل وقت نظارت بی دلیل هیچ گاه قاصی اجرا احکام بعنوان ((تصمیم نهایی)) حکم به مختومه شدن پرونده میدهد و صادر میکند؟؟؟
سوال دوم۲)آیا امکان دارد پس از ابلاغ و صدور تصمیم نهایی مختومه شدن پرونده بدلیل گذشت شاکی ؛؛؛ آیا دوباره پرونده بخاطر وقت نظارت مجددا باز میشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر پرونده به علت گذشت شاکی مختومه شده باشد دیگر مفتوح نمی گردد. بهتر است به دیدن روند کار پرونده از روی سایت کاری نداشته باشید و مستقیما از شعبه سوال نمایید.