14 مرداد 1401

شکایت تخریب و مطالبه خسارات و مجازات ان

دسته بندی : کیفری | تخریب
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
همسایه ان سمت کوچه بنده.شبانه ۲خودرو بنده رو تخریب کرده یعنی برف پاکن هارو از پایه شکسته و خراب کرده و گلگیر جلوی یکی از ماشین ها رو با لگد له کرده.حکم اینکار چی هست
یکی از خودرو زیر دوربین مدار بسته مغازه بوده و واضح و مشخصه چهره همسایه.خودروی دیگرم درکوچه بوده و فیلم دوربین ندارم.چگونه میتونم ثابت کنم.
البته صورت جلسه مامور ۱۱۰ هست و شکایت هم کردم.برای ۲ماه دیگه جلسه حل اختلتف برایم پیامک شده.ممنون میشم راهنمایی کنید.
آیا مقدار و هزینه تخریب انجام شده در حکم تاثیر گذاره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستند ب صورتجلسه کلانتری،فیلم دوربین و دیگر ادله و قرائن موجود نظیر استشهادیه،شهادت شهود و هرگونه اماره ای ک منجر ب حصول علم قاضی گردد موضوع مربوطه قابل اثبات هست،قرائن نیز در کنار ادله در احراز جرم بسیار تاثیرگذار هستند تخریب در دایره جرائم کیفری هست و مضاف بر مسئولیت کیفری مبنی بر تحمل مجازات قانونی(جزای نقدی و حبس حسب صلاحدید) مجرم در قبال مسئولیت مدنی و جبران خسارات و ضرر و زیان ناشی از جرم نیز مسئول هست و قطعا خسارات وارده در حکم نیز تاثیرگذار خواهد بود پیشنهاد من این هست ک مضاف بر طرح شکواییه کیفری و مطالبه کلیه خسارات و...ضمن شکواییه در خصوص خسارات وارده نیز تقاضای صدور قرار تامین دلیل نمایید تا خسارات ارزیابی شود و در حکم دادگاه موثر و مستند واقع شود موید باشید