15 مرداد 1401

سوال در خصوص اتهام تخریب عمدی

دسته بندی : کیفری | تخریب
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یکی از دوستان (خانم) با آقام تماس گرفت بابت کاری که فردا جایی برای کار شوهرم بره وگفت ماشینم بنزین نداره و برام بنزین بیار تا دنبال کارت برم. توی دوربین مداربسته همسایه فیلم شوهرم که با بنزین میره تو کوچه هست و بعداز حدود 10 دقیقه شوهرصیغه ایش که حدود3سال میشه ک اختلاف دارن باهم وارد کوچه میشه. فردای اونروز اون خانم به شوهرم پیام میده که شوهرصیغه ایم ماشینموآتیش داده وخواست ک حضوری همو ببینن. شوهرم بعدازاینکه همو دیدن متوجه شد ک اون خانم با اون آقا برای شوهرم طومه قرار دادن که بندازن گردن شوهرم. که شوهرم گفت روزدادگاه من تمام حقیقتارو میگم که تو بهم گفتی بنداز گردن شوهر صیغه ایم ب این دلیل که 3سال از مهلت صیغه مون مونده و باطل نمیکنه میخوام بندازم گردنش ک صیغه باطل کنه ولی شوهرم اسناد ومدارکی داره ک اون خانم گفت پاهات ب هر جایی باز شد بزن زیرش و بگو اون من نیستم واون ماشین مال من نیست.(توی اولین بازپرسی شوهرمو به عنوان شاهد معرفی کرد که شوهرم گفت همه کار این خانم هست ک میخواد بندازه گردن شوهرش) بعداز 3_4جلسه بازپرسی آخرین ابلاغ (نوع علت حضور :دفاع از اتهام انتسابی دعوای خانم سودابه بابایی به طرفیت کوهیار عادلانی مبنی بر آتش زدن عمدی اموال منقول، تخریب عمدی اشیامنقول یا غیر منقول متعلق ب دیگری. با توجه به علت حضور مندرج دراین ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد)درجلسه حضورپیداکردم، وبازپرس باز سوال کرد آخرین دفاع چیه، که من از همون اولم گفتم کار این خانم بود برام طعمه درست کرد، و خیلی ازش پیام دارم که تو بزندزیرش بنداز گردن کوهیار، اصلا گردن نگیر، بگو اونذماشین سر کوچه که پارک کردی وبنزین برام آوردی ماشینذمن نبود پلاک دستکاریربود، درکل خیلی اسناد دارمدک خواست باهاش همکاری کنم بندازم گردن شوهر صیغه ایش که 2ساله مشکل دارن و چون 3سال دیگه از صیغه مانده شوهرش باطل نمیکنه، این زنیکه این غلطکاری را کرد،که در آخر بازپرس شعبه 50میلیون فیش کسرحقوقی ضمانتذازم گرفت😔 لطفا راهنماییم کنین ممنون میشم🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه از شما تضمین اخذ شده است نظر بازپرس بر گناهکاری شما میباشد و باید ادله را جهت بیگناهی به بازپرس ارائه میدادین