15 مرداد 1401

سوال در خصوص توهین و افترا و رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | توهین
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانم متاهلی هستم که سابقا با آقایی دوست بودم بدون ارتباط نامشروع.همسر این آقا به من تهمت زنا و رابطه نامشروع زده و به همسرم گفته و تهدید به آبروریزی نموده.بنده از این خانم شکایت کردم الان خانم پیام های یکسال پیش بنده با همسرش در واتساپ را به عنوان مدرک ارائه داده برای اثبات رابطه نامشروع و شوهرش هم به ارتباط قدیمی که با من داشته اقرار کرده .خواستم بدونم آیا من محکوم میشم ؟و نسبت زنایی که به من داده را رد کرده در حالی که پدر و همسرم شهادت دادند که به من نسبت زنا داد .آیا من میتونم در این پرونده رای بیارم یا خودم محکوم میشم.من حدود هشت ماه بود که هیچ تماس تلفنی و پیامکی و مجازی با این آقا نداشتم و که این اتفاق افتاد لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این دادگاه در خصوص شکایت شما علیه خانم‌به خاطر توهین و افترا یا قذف است و به موضوع رابطه نامشروع رسیدگی نمی‌کند و این خانم ابتدا باید جرم شما در دادگاه صالح اثبات نماید .