15 مرداد 1401

سرباز غایب هستم شکایتی مطرح شده در دادگاه جهت اعزام مشکلی پیش نیاد

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده ۲۰ سالمه و ۲ سال غیبت سربازی دارم چند روز پیش به یک نفر تیر اندازی کردند و اون شخص به من شک کرد و از من شکایت کرد میخواستم ببینم با ورود به دادگاه برای اثبات بی گناهی مشکلی برای سربازی پیش نمیاد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ‌اصولا در کلانتری درصورت بررسی تحقیقات حضور داشته باشید بله در سیستم وجود دارد اما اگر مستقیم در مرحله دادگاه قدار گرفته باشد خیر دادگاه فقط به جرم رسیدگی خواهد نمود