15 مرداد 1401

استفاده از حق شفعه ملک فروخته شد

دسته بندی : حقوقی | اخذ به شفعه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. راجب دادخواست شفعه یک دنگ ملک پدرم توسط وکالتنامه ای که مامانم داشت بفروش رسید بدون اطلاع پدرم خرداد ماه بدون حضور واطلاع ایشون سند یک دانگ بنام خورد و خریدار دادخواست خلع ید دادن پدرم مالک اولیه واصلی ملک از زمان اول خرید زمین وساخت منزل بودن منزل ۴۵۰ مترمیباشد ویلایی ودر منزل سکونت دارن میتونن از حق شفعه استفاده کنن وجلوی دادخواست خلع ید بگیرن؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا باید با ارسال اظهارنامه به خریدارداطلاع دهیدو مهلت یک روزه دهید که زمان زیاد نخواهد و سپس فردای اظهارنامه اقدام به اخذشفعه نمایید