15 مرداد 1401

امکان اخطار قانونی ب مزاحمت افراد دیگر

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
یه دوستی دارم که با هانمش وقت و بیوقت مخصوصا تعطیلات به عناوین مختلف مزاحم می شوند و بایدپذیرایی ونهار یا شام حتی صبحانه (بعبارت امروزی چترباز) شوند .جندین بار تذکر دادیم و از سرمون گذروندیم بار آخر خانمش توهین کرد و اما مشکل اینه که وقتی من مسافرت کاری میروم مزاحم می شوم.حالا می خواهم به آنها اخطار قانونی داده شود آیا امکانش هست؟ یا باید بروم ثبت شکایت کنم؟آیا راهی هست که از منظر قانون به آنها اخطار داده شود؟
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مورد مذکور را بهتر است طرفینی و با گفتگو حل و فصل نمایید این موارد ارزش طرح شکایت و پیگیری از طریق محاکم قضایی را ندارند میتوانید از ورود ایشان ب منزلتان ممانعت کنید لیکن اگر عنوان مجرمانه ای در ورود ب منزل با قهر و غلبه باشد اوضاع متفاوت هست.اگر میخواهید ابلاغ قضایی و رسمی در این راستا صورت گیرد میتوانید اظهارنامه ای در اینخصوص ب ایشان ارسال دارید و ضمن مطالبه خواسته خود متذکر شوید ک در صورت مزاحمت مجدد مبادرت ب طرح شکایت خواهید کرد،بهتر است موضوع را خودتان مرافعه نمایید موید باشید