26 تیر 1399

شکایت از مستاجر و جبران خسارت وارده

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، واحدی اجاره داده بودم که زودتر از موعد تقاضای تخلیه کردن و رفتم برای تحویل گرفتن که لامپ هارو باز کرده بودن و با رفتار های عجله ای یه کاری کردن که من درست نتونم همه جا رو چک کنم ، مبلغ ودیعشون رو دادم و کلیدو تحویل گرفتم فرداش رفتم یه سر اونجا که دیدم خساراتی به واحد وارد کردن و با کاراشون باعث شدن از دید بنده پنهان بمونه که پولشونو کامل بگیرن، تماس گرفتم گفتن برو هرکاری میخوای بکن... حالا بنده تحت چه عنوانی و با چه شرایطی میتونم خسارت بگیرم یا اگر راه دیگه ای هست راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

می توانید تقاضای تامین دلیل از شورا نمایید و سپس مطالبه خسارت.