15 مرداد 1401

سوال در خصوص سرقت ……..

دسته بندی : کیفری | سرقت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خدمت شما
چند وقت پیش ازاداره آگاهی به منزل بنده آمدند و بااینکه همسرم از آنان خواستاراین بوده که حکم ورود به منزل را بهش نشون بدندبدون توجهی وارد خانه شدند ومقداری از وسایل کارصاحب خانه را درمنزل ماگرفتند بااینکه ماجرا یجورایی گروکشی بود ولی با فشاربه همسرم کاری کردندکه دراداره آگاهی بگه دزدیدم وغروب همان روزنیزافسرمربوطه وسایل صاحبخانه را بهش دادو باگرفتن رضایت ازصاحبخانه همسرم رانیزآزاد کردندامابراینان شرط گذاشتندکه خانه را ظرف دوهفته بایدتخلیه کنیم بااینکه قراردادتابرج ۸میباشد.
سوالم اینه که مااصلاهیچ پرونده ایی در دادگاه بااین موضوع نداریم وهیچ ابلاغیه ایی نیز برایمان نیامده وهیچ مقام قضایی نیزدستوری برای ماصادرنکرده چه بازداشت چه آزادی ومیدانیم که چون صاحبخانه آشنازیادداره تونسته اینکارو بکنه.الان میخوام بدونم که خلاصه اونروز بارضایت صاحبخانه همسرم را آزاد کردند ولی الان صاحبخانه راه به راه مارو تهدیدمیکنه که اگه تخلیه نکنین من دوباره پرونده رو ادامه میدم چون هنوزرضایت ندادم وحتی داره ازاین بابت کاری میکنه که مابیخیال مبلغ پیش پول خودمون بشیم.خواهشمندم راهنماییم کنید که چه کاری میتونم بکنم که ازاین شر خلاص یشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی چنانچه ایشان رضایت خود را اعلام ننموده باسد میتواند مجددا پیگیری نماید و در خصوص اجاره خانه شما میتوانید تا تاریخ قرارداد تخلیه ننماید .در صورتیکه اقدام به تخلیه نمودید حتما از رضایت صاحبخانه مطمئن شوید چرا که ایشان میتواند تا یکسال پرونده را به جریان بیندازد.