15 مرداد 1401

سوال در خصوص خسارت ناشی از حوادث رانندگی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
در تاریخ ۱۷ اردیبهشت دچار تصادف شدم و از پشت به یه سورن مدل ۹۴زدم و جلو ماشین ایشون هم به یه پراید بخورد کرد بعد از تصادف بیمه ۹ملیون مشخص کرد که بعد چند روز گفتن دارن میرن اعتراض کنن و ۱۳ملیون خرج شده و گواهینامه بنده رو گرفتن بقول خودشون تا بیمه خسراتو پرداخت کنه بعد از ۱و نیم ماه ایشون تماس گرفتن و میفرمایید در اثر تصادف تاندون دستشون پاره شده و گوش خانموشون در صورای که موقع تصادف درخواست امبولانس هم نکردن و بنده بخاطر تدکیدن ایربگ دچار شوک شدم و افسر امد گفتم مقصرم ولی الان بعد ۱و نیم که گذشت میگن افت قیمت میخان و بنده بعد از حضور پیششون برا گرفتن گواهینامه مشخص شده که خودرو پراید کامل غیر قانونی در دور برگردان داشته به طرف کوچه مستقیم میرفته و مسبب حادثه بوده بنا به گفان این اقا و مثل اینکه در زمان امدن مامور ایشون سکوت کردن و شرح حادثه رو بزا اینکه یه مورد معارص باشه و بقول گفتاهاشون از لحاظ اخلاقی پراید مسبب حادثه شدن و بنده از پشت به سورن برخورد کردم الان میخام بدونم راهی هست من شکایت کنم و اینکه ایشون در این مدت چند بار از بتده درخواست مبلغ به حساب صافکار دداشته در صورتی که بیمه مشخص کرده خسارتو و ایشون مطالبه کرده مبلغو و مسر بر اینه که من پول اضافه تر خرج کردم که شما باس پرداخت کنید و از ایشون ویس واتساپ دارم که این خاسته رو داشتن میتونم به عنوان اخاذی دله کنم و همینطور اینکه چون کروکی کشیده نشده درخواست بدم و میتونم کروکی بکشم و حداقل پراید و که مصبب حادثه بوده دخیل کنم و حداقل ۵۰درصد به ایشون ارجاع بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی در حال حاضر باتوجه به اینکه کروکی توسط مامور تنظیم نشده است امکان اینکه طرح دعوا نمایید وجود ندارد و شما در صورتیکه اثبات نمایید پراید مقصر میباشد میتوانید شکایت نمایید همچنین شما اقرار به مقصر بودن حادثه شده اید و ایشان میتواند بابت افت قیمت خودرو از شما شکایت نماید،بابت دیه هم ایشان نمیتواند مدعی شود