27 تیر 1399

توقیف سهام عدالت

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
زهره هادی نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . از فردی طلبی دارم که محکومیتش قطعی شده و پرونده رفته اجرای احکام ایا میتونم باتوجه به اینکه الان سهام عدالت مبلغش زیاد شده اونو توقیف کنمو بفروشم به نفع خودم یا اینکه خودم بردارمش بجای طلبم. تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب هر آنچه که جزء مستثنیات دین نباشد قابلیت توقیف را دارا می باشد اما باید توجه داشت از آنجایی که موضوع آزادسازی سهام عدالت امری جدید می باشد و همچنین فقط ۳۰ درصد از کل قابلیت فروش دارد دستورالعمل خاصی در این باره وجود ندارد، درصورت قابل توقیف بودن باید از سوی دادگاه اقدام و بعد از استعلام از سازمان بورس و اوراق بهادار می توانید از این منشا محکوم به را دریافت نمایید، در رابطه با قسمت انتهایی سوال سهام عدالت قابلیت نقل و انتقال ندارد و شما فقط نسبت به وجوهی که از فروش سهام بدست آمده دارای حق می باشید. موفق باشید.