28 تیر 1399

تامین دلیل

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
زهره هادی نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ایا با توجه به مطالبه ی طلبم نسبت به طرف مقابل که از طذیق کارت به کارت و پرینت حساب است چون احتمال متواری شدن فرد مورد نظر به محض ابلاغ هست میتونم اول تامین دلیل بگیرم که خودروشو توقیف کنم مبلغ خواسته 50 میلیون تومان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب مقصود از تامین دلیل ملاحظه و صورت برداری از دلایل و مدارکی است که در دعوا موثر می باشد. شما در جهت توقیف خودرو می توانید تقاضای تامین خواسته قبل تقدیم دادخواست مطالبه وجه و یا ضمن آن را از دادگاه کنید که مستلزم پرداخت خسارت احتمالی می باشد. همچنین از زمان صدور قرار تامین خواسته شما ده روز فرصت خواهید داشت که دادخواست اصلی (مطالبه وجه ) را تقدیم نمایید در غیر اینصورت قرار تامین لغو می شود. موفق باشید.