29 تیر 1399

وام و رهن سند در بانک

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. ما سند یک ملک مسکونی را در رهن بانک قرار دادیم. و مبلغ دویست و پنجاه میلیون وام گرفتیم. متاسفانه موفق به باز گرداندن وام نشدیم. و این ملک در حال حاضر ۳ میلیارد ارزش داره و مبلغ بدهی ما با جریمه دیر کرد ۲ میلیارد هستش. سوال اینجاست سند در رهن بانک هست و من میخواهم ملک را بفروشم بدهی بانک را تسویه کنم . یک بارم به بانک مراجعه کردم برای گرفتن کپی سند متاسفانه ندادن بهم. ممنون میشم راهنمایی کنید چگونه میتوانم خانه را بفروشم و بدهی بانک را تسویه کنم. سپاس گزارم از راهنمایتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما ميتوانيد ملك را منتقل كنيد( به صورت قولنامه)ولي تنظيم سند رسمي نياز به بازپرداخت اقساط و فك ملك است يا اينكه از بانك تقاضاي تغيير نام دريافت كننده تسهيلات (خريدار)و زدن ملك ب نام او بكنيد (اين فرض در صورتي ست كه با خريدار توافق كنيد پس از فروش بازپرداخت اقساط هم توسط ايشان انجام بگيرد ) در هر صورت بانك ذي نفع است و اجازه آن ها براي انتقال ملك لازم بوده و انتقال سند بدون احازه بانك ميسر نخواهد بود مويد باشيد