16 مرداد 1401

سوال در خصوص افترا قولی

دسته بندی : کیفری | افترا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام من با شخصی به مدت ۲ سال مراوده جنس داشتم و تابلوی برندشون رو سر در مغازه زدم،نحوه پرداخت پول اجناس اینجورز بوده که به مرور از فروش روی پز کارت میکشیدم،در نهایت ۱۰ روز پیش ایشون ساعت ۱۲ شب وارد فروشگاهی که در ملکیت من بوده میشه دوربین ها رو قطع میکنه و صبح مجددا بعد از ورود به فروشگاه باپوشاندن شیشه ها با روزنامه شروع به تخلیه کلی واحد میکنه و تمام اجناس و مبالغ نقد و ساعت رولکس و .. میکنه.لحظه اخر بعد از خروج آخرین وانت من جلوشون رو میگیرم اما متاسفانه با شیشه به همراه ۴ تبعه افغانی به من‌حمله میکنه، من‌از ایشون به عنوان سرقت مقرون به آزار شکایت میکنم بعد از جلبشون دادیار در همون لحظه براشون قرار وثیقه و توقیف اموال میذاره، اما الان ایشون مدعی مالکیت اجناس هستن و بابتش هم فاکتور دارن چون واقعا ایشون واسطه بودن من جنسها رو از خودشون خریدم و متاسفانه ۷۰ درصد فاکتورها و سیستم حسابداری و فلش و ...رو هم به سرقت برده.من مدرکی ندارم اما ۲ تا شاهد سرقت داشتم و دوربین مشاعات مجتمع دوربین زمان حمله و فاکتور وسایل شخصی...الان دادیار در حمش نوشته نسبت به شراکت شاهد و فاکتور بیاره...شراکت نامه چون نداشته...الان این آقا سارق هست؟ یا اینکه با گمراه کردن قانون با شاهد الکی و... من رو محکوم به افترا میکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام صدف تظلم خواهی نزد مراجع قضایی موجب تحقق افترا نیست و شما به خاطر افترا محکوم نخواهید شد اما بابت سرقت شما باید عدم‌مالکیت ایشان و مالکیت خود را اثبات نمایید