17 مرداد 1401

سوال در خصوص بازخرید از کار

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.با9سال سابقه بیمه و32سال سن امکان بازخریدبیمه تامین اجتماعی هست؟شرایطش چطوریه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مستند به ماده ۳۲ قانون کار در صورت تایید کمیسیون پزشکی امکان این امر فراهم است . ماده ۳۲ قانون کار اگر خاتمه قرارداد کار در نتیجه، کاهش تواناییهای جسمی و فکری ناشی از کار کارگر باشد (‌بنا به تشخیص کمیسیون پزشکی سازمان‌بهداشت و درمان منطقه با معرفی شورای اسلامی کار و یا نمایندگان قانونی کارگر) کارفرما مکلف است به نسبت هر سال سابقه خدمت، معادل دو ماه‌ آخرین حقوق به وی پرداخت نماید.