17 مرداد 1401

رابط نامشروع زن شوهردار و چگونگی دفاع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یه مدت تو فضای مجازی با یه خان اشنا شدمبنابه پیج حقوقی من ؛درخواست مشاوره حقوقی داد بنابه مشکلات زناشویی و خیانت همسرش .من از معلومات خوم راهنماییش کردم و در طول اشناییمون تو فضای مجازی اینستاگرام،کم کم بهش اطمینان کردم وبا درخواستهای مکرر نیازمالی بهش کمک کردم ب عنوان قرض تو این یه سال، وهیچگونه رابطه عاطفی نداشتیم و ب دروغ ب من گفته بود ک از همسرم میخوام جداشم و ب من ابراز علاقه کرد واین تایم یه سالی سپری شد تو گپ دادنمون یهو ظاهرا شوهرش فهمیده و گوشیو ازش گرفته و ظاهرا از ماجرا مطلع شده ومنو ب عنوان مزاحم ناموسی پیگرد قانونی کرده .،ومنی ک ن این خانم از نزدیک دیدم ن رابطه داشتم ،ی جورایی آش نخورده دهن سوخته شدم ؛میخواستم راهنماییم کنید ک چکاری باید انجام بدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم متاسفانه تنها راه دفاع شما باتوجه به اینکه از تاهل ایشان مطلع بودید فقط رابطه را باید دادن مشاوره حقوقی باتوجه به مدرک تحصیلی خود و غیر حضوری بودن تمام مراحل راهنمایی باشد و اگر ابراز علاقه ای بوده از طرف مقابل بوده است و نهایت امر به جزای نقدی تبدیل خواهد شد مگر نتوانید دفاع صحیحی انچام دهید که محکوم به شلاق میشوید