30 تیر 1399

چگونه پیامک کشف حجاب را پیگیری کنم ؟

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
زهره هادی نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام
پیامکی به صورت زیر برام ارسال شده
مالک محترم خودروی شماره ... در خودروی شما در آدرس ... در تاریخ جرم کشف حجاب صورت گرفته است. لذا ضمن اخطار مبنی بر عدم تکرار ابلاغ میگردد با در دست داشتن مدارک هویتی و مالکیتی ظرف مدت ۱۰ روز از ساعت ۸ الی ۱۴ برای رسیدگی به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید.

در صورتیکه همچین تخلفی اصلا صورت نگرفته، الان باید چه اقدامی انجام بدم و اصلا چرا همچین پیامی برای من ارسال شده؟ چطور باید پیگیری کنم و شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب بعد از حضور در پلیس امنیت اخلاقی از شما تعهدی گرفته می شود که هم شامل اقرار به ارتکاب جرم بدحجابی و اظهار ندامت و پشیمانی است و هم تعهد به عدم ارتکاب عمل مشابه و درنهایت خودرو شما هم یک الی دو هفته توقیف می‌شود. بنابراین برای این‌که چنین اتفاقی نیفتد اول از پلیس امنیت اخلاقی درخواست کنید مستند گزارش ضابط و اسم و مشخصات ایشان و ساعت و محل وقوع جرم را به صورت مکتوب به شما تحویل دهد تا اگر این موضوع صحت نداشت از ضابط با عنوان گزارش خلاف واقع شکایت کنید دوم این‌که درخواست کنید فرم اعتراض به نظر ضابط بهتان داده شود تا مراتب اعتراض و ادله یتان بطور کامل و مختصر شرح دهید اعتراضتان ثبت می‌شودو کد رهگیری بهتان داده می‌شود و می‌توانید پیگیر باشید تجربه نشان داده در بیشتر موارد اعتراض به نظر ضابط دستور رفع توقیف خودرو صادر شده است. درنهایت تقاضا کنید پرونده یتان به دادسرای ارشاد ارسال بشه تا اگر جرمی رخ داده و ادله‌ای برای اثباتش است توسط مقام صلاحیت‌دار رسیدگی شود و ازآنجایی‌که تقریباً هیچ عکس و فیلمی مبنی بر ارتکاب چنین جرمی وجود ندارد و در بهترین حالت صرفاً بر مبنای گزارش ضابط برای شما پیامک آمده پرونده شما با قرار منع تعقیب روبه‌رو خواهد شد و خودرویتان توقیف نمی‌شود موفق باشید.