17 مرداد 1401

مرور زمان درمورد شکایت تعویض درب واحد

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام وعرض ادب بنده دریکساختمان سه طبقه 5واحدی ساکن هستم طبقه اول 2واحد،طبقه دوم فقط واحدبنده بدون همسایه ،طبقه سوم دوواحد.حدود7سال گذشته بدلیل جاگذاشتن کلیددرخانه وتنهابودن فرزند 5ساله بنده درخانه که خواب بود خانم بنده که بیرون ازخانه بود به گمان اینکه اتفاق بدی برای فرزندافتاده باکمک همسایه ها اقدام به شکستن در میکندبعدازاین کاربه دلیل ازبین رفتن درب واحد،وبه دلیل حفظ امنیت بیشتر اقدام به خرید درب ضد سرقت کردم حالابعداز7سال باتوجه به اینکه درب دیگر واحدها همان درب قدیمی است و باتوجه به ماده 9قانون مالکیت آپارتمان آیا یکی ازهمسایه ها میتواند تهدید به شکایت برای تعویض درب واحد بنده به دلیل مغایرت با درهای دیگرواحدهاکند

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم دعوی وی باتوجه به اینکه بیش از یکسال گذشته مشمول مرور زمان خواهد بود و نمیتواند اقدامی نماید