18 مرداد 1401

دسترسی غیر مجاز به سامانه رایانه ای

دسته بندی : کیفری | دسترسی غیر مجاز به داده ها و سیستم های مخابراتی یا رایانه ای
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.اگر کسی وارد اکانت اینستاگرام ما شده باشه ولی هیچ خطایی نکرده باشه و من متوجه شدم فقط نوع گوشی و دیدم و مکانش رو اما خودش دیلیت اکانت زده میتونم از طریق نوع گوشی پیداشون کنم و ثابت کنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان طرح شکایت وجود دارد و این امر با بررسی فنی به شرط ارائه دلیل امکان پذیر است