18 مرداد 1401

سوال در خصوص انتقال بیمار

دسته بندی : کیفری | دیه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.پدرم به عنوان عابر با خودرو سواری تصادف کرده اورژانس بردتش بیمارستان دولتی.ما چون از بیمارستان راضی نبودیم با رضایت شخی انتقالش دادیم بیمارستان خصوصی.حالا میگن نه بیمه شخص ثالث هزینه درمان رو گردن میگیره نه بیمه تکمیلی خود پدرم.پدرم دچاره آسیب نخاعی شده و هزینه عملش بالغ بر ۲۰۰ میلیونه .چه باید کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با وجود گزارش اورژانس ضمن تصادف برای نحقق بیمه و پرداخت دیه کافی است و چنانچه بیمه لستنکاف ورزد میتوانید با طرح دعوا مطالبه نمایید