31 تیر 1399

چکار کنم که سایتم فیلتر نشه ؟

دسته بندی : رسانه | کپی رایت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من میخوام یک سایت موسیقی ایجاد کنم در چه شرایطی میشه از موسیقی های خارجی استفاده کرد که سایت فیلتر نشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به ماده 21 قانون جرایم رایانه ای سایتهایی که دارای محتوا علیه عفت و اخلاق عمومی اشاعه فحشاء و منكرات و تحریك ، تشویق ، ترغیب ، تهدید یا دعوت به فساد و فحشا و ارتکاب جرایم منافی عفت یا انحرافات جنسی انتشار ، توزیع و معامله محتوای خلاف عفت عمومی و تحریك ، تشویق ، ترغیب ، تهدید یا تطمیع افراد به دستیابی به محتویات مستهجن و مبتذل واستفاده ابزاری از افراد ( اعم از زن و مرد ) در تصاویر و محتوا ، تحقیر و توهین به جنس زن ، تبلیغ تشریفات و تجملات نامشروع و محتوا علیه مقدسات اسلامی باشد در دستور فیلترینگ قرار خواهند گرفت.