18 مرداد 1401

سوال در خصوص اتمام مدت حبس

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.برای پدر من دو سال حبس بریدن.الان یک سال و شیش ماهشو کشیده مونده چهار ماه.دوتا شاکی داشت که رضایت یکیشو گرفتیم مونده یکی دیگه میخواستم ببینم اگه رضایت اون یکیو نگیریم بعد از چهار ماه آزاد میشه یا نه.جرمش هم سرقت بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با گذشت ۴ ماه کل مدت حبس تموم میشود و چه با رضایت چه بدون رضایت شکات آزاد می‌شود