18 مرداد 1401

سوال در خصوص سرقفلی و انتقال آن

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر. اگر شخصی دارای سرقفلی (حق کسب و پیشه) با اقرارنامه محضری از صاحب ملک ، برای حق انتقال و تغییر شغل، وکالت داشته باشه و صاحب ملک فوت کند، این وکالت از بین نمی رود؟ آیا حق مالکانه ورثه مرحوم کمتر میشود؟ از نظر قانون، ورثه نسبت به امتیازی که پدرشان به صاحب سرقفلی داده، تعهدی دارند یا با فوت پدر، این امتیاز هم باطل شده و حق مالکانه برای ورثه محفوظ است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با فوت مالک سرقفلی وکالت منفسخ می‌شود حق سرقفلی همچنان برای شما معتبر است خصوصا اینکه اقرارنامه بر سرقفلی وجود دارد و شما میتوانید حق خویش را مطالبه کنید