31 تیر 1399

تعیین عدم مالکیت به هیچکس بعد از مرگ

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت معنوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید و خداقوت به سایت عالیتون ببخشید میشه من مالکیت شرکتم رو بعد از مرگ به هیچکس واگذار نکنم و بعد از مرگ نزارم کسی لوگو و اسم شرکت رو عوض کنه؟ همچین قانونی هست؟ مرسی از پاسخگویی دقیقتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بعد از فوت هر شخص حقیقی که مالک یا سهامدار شخصیت حقوقی ( شرکت ) است ورثه وی قایم مقام قانونی او خواهد بود و ایشان هر گونه تصرفی در دارایی شرکت می توانند داشته باشند مگر انکه شما اموال و دارایی خود در شرکت را وقف عام یا خاص کنید که در این صورت موقوف علیهم حق استفاده از انرا خواهند داشت