18 مرداد 1401

فروش زمین بدون اذن دیگر شرکا

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پدر بنده یه زمین شراکتی رو فروخته شراکا به پدرم گفتن بفروش البته شفاهی الان پدر بنده که زمین رو فروخته شرکا میگن ما نگفتیم ما اون موقع گفتیم الان نمی‌فروشیم الان خریدار هم از پدر بنده شکایت کرده موعد تحویل زمین به خریدار هم هنوز نرسیده یه بیعانه به پدرم داده الان پدرم چیکار باید بکنه؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ پدر شما می‌بایست مراتب رضایت و اذن شرکا را در فروش مال مشاعی مکتوب می‌کرد تا قابل استناد باشد در هرحال در صورت عدم رضایت و اذن قابل استناد شرکا فروش مال غیر محقق شده و پدر می‌بایست مستند ب شهادت شهود و....رضایت و اذن شفاهی را بطریقی ک موجب حصول علم دادگاه شود اثبات نماید والا در قبال جبران کلیه خسارات وارده ب شرکا و خریدار مسئول خواهد بود و معامله نسبت ب حق السهم دیگر شرکا نیز قابل ابطال هست چون قصد و نیت در معامله ک شرط اصلی صحت معاملات هست محقق نشده لذا ابطال متصور هست موید باشید