01 مرداد 1399

ثبت برند و بازی

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت فکری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من میخوام یک بازی درست کنم که از یک بازی خارجی الهام گرفته ولی مثل اون نیست چطور میشه این بازی رو ثبت کرد که طرف خارجی شاکی نشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما ایده خودتون را با ساختار و تصاویر خاص ایرانی طراحی کنید و به ثبت برسانید مالکین بازی خارجی مادامی که اثر خود را در ایران به ثبت نرسانده باشند اگر طرح شکایت هم کنند به نتیجه نمی رسند