02 مرداد 1399

ضرب و شت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین
اگه فردی در خیابان مورد خفت گیری یا ضرب شت قرار بگیره و از خود دفاع کنه به خفت گیر ها صدمه وارد کنه ایا حکم برای او هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر به عنوان دفاع مشروع باشد شرایطی دارد که اگر محقق شود از اتهام مبرا می شود ولی اثبات اینکه برای دفاع بوده و نمی توانسته کمک بگیرد و متناسب با نوع درگیری صدمات وارد شده با شماست که معمولا سخت است.