02 مرداد 1399

شورای حل اختلاف و سرقت

دسته بندی : کیفری | سرقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

فرزند خواهرم از منزل اینجانب طلای مادرم را برداشته ورفته حالا بنده شکایت کرده ام ولی نه شاهد دارمو نه دوربین حالا دادگاه من را به شورای حل اختلاف فرستاده ایا می توانم اثبات کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم برای اثبات اتهام سرقت باید شاهد داشته باشید ضمن اینکه وقتی مالکیت طلا متعلق به مادر شماست ایشان باید شاکی می شد و شما به عنوان یکی از شهود معرفی شوید