19 مرداد 1401

استرداد وسایل فرزند از پدر

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام علیکم
من از کودکی به مدت چهل سال در خانه ای با پدرم زندگی کرده ام. ایشان طبقه بالا و من طبقه پایین. حال با توجه به مشگلاتی مجبور به ترک منزل شده ام. اخیرا پدرم قفل درها رو تعویض نموده و وسایل بنده نیز داخل مانده. دوستی میگفت میتوان ادعای تصرف مالکانه داشت. مالک پدرم است

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم متاسفانه فقط میتوانید دادخواست استرداد وسایل خود را بخواهید