03 مرداد 1399

خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.بنده در سال ۹۶ از پدرم بابت کادو جمع شده عروسی خودم که بصورت نقد به ایشان دادم سفته دریافت کردم از ایشون.و در سال ۹۷ ایشون رفتن کلانتری شکایت کردن از من در رابطه با خیانت در امانت و پرونده رو به دادگاه ارجاع ندادن و باز گذاشتن. بنده در سال ۹۸ سفته رو به اجرا گذاشتم و ایشون در جلسات دادگاه حاضر نشدن و رای غیابی صادر شد . بنده خودروی ایشان را توقیف کردم و الان ایشون پرونده سال ۹۷ رو با بردن ۲ شاهد به کلانتری به جریان انداختن . با وجود اینکه شاهدین شهادت کذب دادن و هیچکدام شاهد رد و بدل شدن پول و سفته نبودن. ایشون میتونن منو محکوم کنن؟ یا باید روی همان پرونده شکایت من واخواهی میدادن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

موضوع شکایت ایشان مشمول خیانت در امانت نیست و صرفا می بایست واخواهی نموده و اگر حقی را قائل هستند نسبت به سفته از خود دفاع نمایند.