04 مرداد 1399

تهمت دست درازی

دسته بندی : کیفری | جرایم اطفال
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام یه نفر از همسایه ها رفته از پسر بنده که 45 ساله و متاهل هستش شکایت کرده که پسرم به دختر 7 ساله اش در کوچه دست درازی کرده و شاهد هم دوست دختر ش که 7 ساله هستش اورده در حالیکه پسرم در کوچه مشغول شستن ماشین بوده و شاید سو تفاهمی شده باشه بنده باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، اگر برای ادعای خود شاهد داشته باشند قابل اثبات است، سوال شمل کاربر محترم ابهام دارد