20 مرداد 1401

مهاجرت فرزند نظامی از ایران

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یه سئوالی داشتم ممنون میشم جوابمو بدین پدرم سپاهی هست یعنی سرهنگ سپاه و جانباز ایا میتونم ویزای آمریکا یا انگلیس یا کانادا رو بگیرم یا چون فرزند یک سپاهی هستم نمیشه و اونا منو اصلا قبول نمیکنن و یه سئوال دیگه اگه مثلا مشکلی نیست و میتونم به این کشورها مهاجرت کنم دریافت ویزا واسه من سخت میشه چون پدرم سپاهی هست ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم متاسفانه ممنوعیت مهاجرت دارید و امکان پذیر نمیباشد مگر به صورت تحصیل اقدام نمایید