20 مرداد 1401

مطالبه وجه و استرداد وسایل

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من از یک آقایی دعا نویس بودن دعا گرفتم و ۷۰ میلیون تومان به همراه یه گوشی و بهشون دادم ولی فقط فیش واریزی دارم ازشون و پولمو پس میخوام بگیرم آیا اون ها راهی دارن که پولو به من ندن و دادگاه به نظرتون چه حکمی براشون صادر میکنه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه اکثر قضات محترم این امر را کلاهبرداری نمیدانند بهتر است مطالبه وجه واسترداد اموال را بخواهید