21 مرداد 1401

سوال در خصوص فسخ قرارداد اجاره

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.منزل خودم روبه زوجی رهن۵۸میلیون دادم.باخانم قرادادبستم وبعدازیکسال ابتدا میخاستن بصورت توافقی اجاره روتمدید بکنیم پشت قراداد اولی.اینکاروانجام ندادن وفقط مبلغ۲۰میلیون بحسابم توسط شوهراین خانم واریزشد.بعدازدوماه شوهرخانم ب بهانه گرفتن وام خواهان نوشتن قراردادجدیدشد وب اسم خودشون قراردادنوشت.توقراردادذکرشده که۷۸میلیون نقدا فی المجلس به من رسیده البته بدون شاهد.من امضاکردم غافل ازاینکه بین زوجین اختلاف افتاده وخانم شاکی همسرش شده وخواهان جدایی هست.پول یکسال اول رهن توسط خانم و۲۰میلیون بقیه رو شوهرشون برام کارت بکارت کردن ولی تومتن قرارداد اشاره ای ب این موضوع نشده.آیامیتونم قراردادفسخ کنم وضرری متوجه من هست؟خانم معترض این هستن که من چرا باشوهرشون قراردادبستم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان فسخ که وجود ندارد لیکن شما میتوانید با اثبات این اتفاقات پول رهن هر شخص را به خودش مسترد نمایید