21 مرداد 1401

امکان شکایت ضرب و جرح وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من قبل عید با دوست پسرم دعوام شد و کتک کاری شد من اون موقع شکایت نکردم اما الان میخوام پیگیر شکایت و دیه بشم از همه جاهایی ک ضربه خورده عکس دارم میخواسم ببینم میشه پیگیری کرد فایده داره یا خیر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بله جرائم مستوجب دیه مشمول مرور زمان نمی‌شود و میتوانید پیگیری نمایید مضافا اینکه جرائم دیگر نیز،یکسال از تاریخ وقوع جرم مهلت شکایت دارند پس امکان طرح شکایت هست لیکن می‌بایست بطریقی موضوع را با شهود وصورتجلسه کلانتری (اگر هست)و ...اثبات نمایید باتوجه ب بهبود احتمالی آثار ضرب و جرح امکان حصول نتیجه مستند ب ادله وجود دارد اما ضعیف است موید باشید