21 مرداد 1401

سوال در خصوص مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، می خواستم بگم که سایتی بنام Academywave با فروش دوره های بی ارزش مربوط به تجارت و معامله گری در حال شیادی هست و از هزاران نفر کلاهبرداری کرده است حتی مبلغ پرداختی بنده را که 5 میلیون است را نیز باز نمی گردانند، عملیات این سایت مصداق اشاعه قمار است و از معاملات لایو و کارنامه های معاملاتی جعلی برای اغوا مردم استفاده می کند، مدارک و شواهد بسیاری از شیادی این سایت خبر می دهند، مدرس دوره ها هم شخصی به نام امین دهقان(امینو) است،آیا راهی هست که بنده مبلغ پرداختی( 5 میلیون) خودم را از آن ها پس بگیرم؟ هر چقدر گفتم قبول نکردن و حتی از پلیس و قانون و... نیز واهمه ای ندارن. در این کانال مدارک و شواهدی هستند که کلاهبرداری این شخص را اثبات می کنند: https://t.me/AERT_6

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان مطرح نمایید چراکه در اکثر موارد خود شاکی مقصر میباشد و نباید به هر سایتی اعتماد نماید.